Αναζήτηση
English
ΑΡΧΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΕΛΑΤΕΣ
DOWNLOADS
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Είστε εδώ:  >> Νέα

Νέα

Επιστροφή 
4/7/2019  ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 Η αναβάθμιση των προτύπων ISO 9001 & ISO 14001 το 2015 υπήρξε έναυσμα σε πολλές επιχειρήσεις για να ξανδούν τα παλαιότερα Συστήματά τους. Η ΕΝΝΟΥΣ εργάστηκε τα τελευταία 2 χρόνια με τα στελέχη σε πολλές εταιρείες για την απλοποίηση της τεκμηρίωσης, κατάργηση ή ενοποίησης διαδικασιών και εντύπων, εκμοντερνισμό επικοινωνίας, αναθεώρηση πρακτικών συμμετοχής του προσωπικού. 

Μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στη διεργασία Διακινδύνευσης, στην εξέταση Απειλών - Ευκαιριών και του τρόπου αντιμετώπισης ή αξιοποίησής τους ανάλογα. Αρρηκτα συνδεδεμένη με αυτήν τη διεργασία είναι η Στοχοθεσία και ο συνεπακόλουθος σχεδιασμός για δράσεις. 

Στο Περιβάλλον έμφαση δίνεται και στην ανάλυση των έμμεσων Περιβαλλοντικών Πλευρών προκειμένου να καλυφθεί όλος ο κύκλος ζωής ενός προϊόντος.

Η ΕΝΝΟΥΣ υποστήριξε στην μετάβαση στις νέες εκδόσεις των προτύπων τις εξής εταιρείες στην Ελλάδα: ΜΠΡΙΓΙΑΝ, TECHNIPETROL, AIR LIQUIDE HELLAS, ALPHA ALPHA ENERGY, ASPROFOS, ER-LAC Γ.Δ. ΚΟΥΤΛΗΣ, ΠΑ.ΡΗ.ΣΥ.Α., ACMON DATA, ICON SYSTEMS, ACMON SYSTEMS και, κάτω από την διοίκηση της ΑΣΠΡΟΦΟΣ, στα ΕΛΠΕ (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, ΕΚΟ, Θεσσαλονίκη, Κεντρικά) 

Created by Optimedia Interactive Systems Copyright 2011 ΕΝΝΟΥΣ