Αναζήτηση
English
ΑΡΧΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΕΛΑΤΕΣ
DOWNLOADS
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Είστε εδώ:  >> Νέα

Νέα

Επιστροφή 
1/9/2015  Στις 26.08.2015 ολοκληρώθηκε η πιστοποίηση του Συστήματος Ποιότητας και Ασφάλειας Ζωοτροφών της εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ σύμφωνα με το σχήμα πιστοποίησης GMP+. Η επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε από την LRQA

 Η εταιρεία μετά από σημαντικές επενδύσεις στη περιοχή της Βόρειας Ευβοίας, αποδεδειγμένα πλέον παράγει ένα προϊόν αναγνωρισμένης ποιότητας και αξίας. Ο λευκόλιθος που εξορύσσεται από τα τοπικά μεταλλεία, αποτελεί ένα φυσικό προϊόν απαλλαγμένο από ανεπιθύμητες προσμίξεις ηφαιστειακής προέλευσης, που εμφανίζονται σε άλλες περιοχές της υφηλίου. Το ψήσιμό του και η παραγωγή της Καυστικής Μαγνησίας πραγματοποιείται σε ένα νέο υπερσύχρονο κατακόρυφο φούρνο, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να παράγει προϊόντα σύμφωνα με τις αυστηρότερες φυσικοχημικές προδιαγραφές που θέτει η αγορά, εξυπηρετώντας και τους πιο απαιτητικούς κλάδους της.

Με την υποστήριξη της ΕΝΝΟΥΣ, η πιστοποίηση αυτή είναι η πέμπτη κατά σειρά αφού ήδη έχει πιστοποιηθεί από τον Μάιο του 2015 με το σχήμα πιστοποίησης FAMI QS για τις ζωοτροφές, ενώ από τις αρχές του 2014 είναι πιστοποιημένη με τα πρότυπα ISO 9001 για την ποιότητα, ISO 14001 για το περιβάλλον και ISO 18001 για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία.

Created by Optimedia Interactive Systems Copyright 2011 ΕΝΝΟΥΣ