Αναζήτηση
English
ΑΡΧΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΕΛΑΤΕΣ
DOWNLOADS
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Είστε εδώ:  >> Νέα

Νέα

Επιστροφή 
9/12/2013  ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΠΣΑ - 12/12/13 στο Τεχνικό Επιμελητήριο (Νίκης 4, Αθήνα)

 «ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ WEB GIS – ENA ΤΟΠΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» - 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Η ΑΣΤΙΕΤ, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία [Αναπτυξιακή Σύμπραξη με μέλη: το ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΤΕΕ), το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ Α.Ε.), τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών (ΠΣΔΑΤΜ), την Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΕΜηΠΕΕ) και την ΕΝΝΟΥΣ ΕΠΕ – Εταιρεία Ανάπτυξης Επιχειρήσεων] υπάγεται στις διατάξεις του Ν.4019, 30/09/2011.

Η ΑΣΤΙΕΤ έχει επιλεγεί στο πρόγραμμα ΤΟΠΣΑ από την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να υλοποιήσει έργο εκπαίδευσης και υποστήριξης για την απασχόληση 78 ανέργων ή νέων μηχανικών.

Το έργο αρχίζει άμεσα και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2014. Στα πλαίσια της δράσης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των υποψήφιων ωφελούμενων, φορέων, εταιρειών και οργανισμών η ΑΣΤΙΕΤ οργανώνει Εσπερίδα στο ΤΕΕ, Νίκης 4, Αίθουσα Εκδηλώσεων 1ος Όροφος, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 ώρα 17:00 – 20:30.

Στόχος της Εσπερίδας είναι:

-  να αναδείξουμε την ευκαιρία καινοτομίας πάνω σε WEB-GIS,

-  να ενημερώσουμε για την δυνατότητα συμμετοχής Αθηναίων ανέργων ή νέων μηχανικών στο επιδοτούμενο πρόγραμμα και,

-  να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα και τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς δημοσίου ή ιδιωτών

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ 

Created by Optimedia Interactive Systems Copyright 2011 ΕΝΝΟΥΣ