Αναζήτηση
English
ΑΡΧΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΕΛΑΤΕΣ
DOWNLOADS
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Είστε εδώ:  >> Νέα

Νέα

Επιστροφή 
19/11/2013  Προδημοσίευση Επιδοτούμενου Προγράμματος ΤΟΠΣΑ για την Απασχόληση Μηχανικών σε Καινοτομικές Τεχνολογίες Διαδικτύου.

 Σας ενημερώνουμε ότι αναμένεται δημοσίευση επιδοτούμενης Δράσης εκπαίδευσης και υποστήριξης για εξασφάλιση απασχόλησης Μηχανικών σε Καινοτομικές Υπηρεσίες Διαδικτύου (Γεωχωρικά Δεδομένα - εφαρμογές WEB - GIS) στα πλαίσια των Τοπικών Σχεδίων Δράσης για την Απασχόληση (ΤΟΠΣΑ). Η Δράση αφορά άνεργους και νέους, κυρίως μηχανικούς,  με κατοικία ή έδρα την Αθήνα.  Σκοπός της Δράσης είναι η εκπαίδευση των ωφελούμενων σε Καινοτομικές Τεχνολογίες Διαδικτύου με στόχο την ανεύρεση εργασίας ή επέκταση του ελεύθερου επαγγέλματος σε παροχή υπηρεσιών σχεδιασμού και ανάπτυξης λογισμικού και εφαρμογών που θα αξιοποιεί τα Γεωχωρικά Συστήματα Δεδομένων μέσω διαδικτύου σε υπολογιστές, κινητά ή ταμπλέτες.

Η δωδεκάμηνη Δράση (τέλος 2013 – τέλος 2014) θα υλοποιηθεί από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη Α.Σ.Τ.Ι.Ε.Τ. με την συμμετοχή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.), του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Μελών του Τ.Ε.Ε. (Ι.Ε.Κ.Ε.Μ.Τ.Ε.Ε.), του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών (Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.), της Ένωσης Μηχανικών Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (Ε.Μη.Π.Ε.Ε.) και της ΕΝΝΟΥΣ ΕΠΕ Εταιρείας Ανάπτυξης Επιχειρήσεων.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ "ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε στο 211 8001644. 

Created by Optimedia Interactive Systems Copyright 2011 ΕΝΝΟΥΣ