Αναζήτηση
English
ΑΡΧΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΕΛΑΤΕΣ
DOWNLOADS
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Είστε εδώ:  >> Νέα

Νέα

Επιστροφή 
1/5/2012  ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΝΟΤΟΥ (ΒΕΑ & ΒΕΕ)

 Άρχισε τον Μάιο το έργο σχεδιασμού, ανάπτυξης και εγκατάστασης Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας στα Διυλιστήρια Νότου (ΒΕΑ και ΒΕΕ) με στόχο την πιστοποίησή τους κατά ISO 9001 μέσα στο 2013. Στο έργο που έχει αναλάβει η ΑΣΠΡΟΦΟΣ θα συμμετέχουν οι περισσότερες Διευθύνσεις των Διυλιστηρίων Νότου αλλά και Διευθύνσεις του Ομίλου.

Επικεφαλής του έργου έχει αναλάβει ο κ. Α. Παργινός με συντονιστή τον κ. Σ. Βασιλάτο.

Με την αποτελεσματική εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας βάσει του προτύπου ISO 9001, τα ΕΛΠΕ στοχεύουν στην απόδειξη της ικανότητας να παρέχουν με συνέπεια προϊόντα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών και της Νομοθεσίας.

Μεταξύ των επιδιώξεων της πρακτικής συμμόρφωσης προς το διεθνές πρότυπο ISO 9001 είναι η αποσαφήνιση των διεργασιών που επηρεάζουν την ποιότητα και των αλληλεπιδράσεών τους, η βελτίωση σε περιοχές διοίκησης όπου πιθανόν να επισημανθούν ευκαιρίες με την υιοθέτηση των αρχών της Διοίκησης Ποιότητας με απώτερο στόχο την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών. Ειδικός συνεργάτης της ΑΣΠΡΟΦΟΣ στο σημαντικό αυτό έργο θα είναι η εταιρεία ΕΝΝΟΥΣ.

Created by Optimedia Interactive Systems Copyright 2011 ΕΝΝΟΥΣ